Kjellaugs Galleri

  • by

LOGO OG TRYKKSAKER

Kjellaugs Galleri er et lite enkeltmannsforetak som ønsket en logo, visittkort og diverse andre trykksaker. Hennes målgruppe er kunstinteresserte mennesker som setter pris på gallerier og beundrer kunst. Dette var et givende, lærerikt og inspirerende samarbeid. Særlig fordi det var spennende å jobbe med ulike skrifttyper, men også fordi dette var min første design klient.

Mockup av galleri-skilt

Oppgaven

Dette er resultatet av en eksamen på grafisk design studiet. Målet var å finne en klient, utføre et prosjekt og opprettholde en profesjonelt relasjon gjennom det hele. Sammen med Kjellaug kom vi frem til fire elementer som skulle utvikles:

  1. Logo og visuell identitet
  2. Visittkort
  3. Brosjyre
  4. Plakat

Prosessen

Finne informasjon > Inspirasjon > Skisser > Utvikle > Ferdigstille

Her kan du følge prosessen min frem til det ferdige produktet. Jeg har plukket ut noen elementer fra arbeidet mitt fra start til slutt.

Moodboard med inspirasjon til logo.

Logo skisser

Utviklingen av logoen
To av skissene ble valg ut som favoritter og digitalisert. Begge har en ramme som symboliserer ramme til et maleri eller bilde. Versjonen til høyre ble valgt etter som “rammen” er enda mer tydelig. I tillegg kommer skriften godt i fokus når den glir ut over sidene på rammen.

Neste steg var å finne riktig skrifttype. Etter som Kjellaugs Galleri er et lite galleri ønsket jeg å utvikle noe litt mer personlig. Skriften ser håndskreven ut for å forsterke det håndlagede og kreative ved galleriet. Sammen ble vi enige om at skrifttypen til venstre passet best etter som den er litt mer røff, noe som passer bedre til Kjellaug sin stil. Logoen brukes i sort og hvit.

Visittkort, brosjyre og plakat

Her kan dere se moodboards, skisser og de ferdige produktene.