Farm Fresh To You

  • by

LOGO OG MERKEVARE

Farm Fresh To You er lokalisert i California og var en av de første organiske gårdene på 1970-tallet. Målet deres er å gjøre det enklere for folk å spise sunne frukter og grønnsaker ved å levere organiske produkter helt hjem til folk.

Oppgaven

Dette er en oppgave fra grafisk design studiet hvor vi skulle lage ny logo og merkevare for Farm Fresh To You. Firmaet eksisterer, men produktene ble utviklet kun for oppgaven sin skyld og ble ikke presentert til dem. Selve oppgaven bestod av å lage:

  1. Logo
  2. Designe leveringsboks
  3. Bil design
  4. Brand style guide

Prosessen

Informasjon > Inspirasjon > Skisser > Utvikle > Ferdigstille

Bli gjerne med på prosessen min frem til det ferdige produktet. Jeg har plukket ut noen elementer fra arbeidet mitt fra start til slutt. Det hele begynte med et tankekart ut fra informasjon jeg fant om Farm Fresh To You.

Moodboard for logo gir inspirasjon til skissene

Første logo skisser

Trillebår skissen ble utvalgt og finpusset. Trillebåren representerer bonden og hvordan de jobber hardt for kvalitetsprodukter. Den representerer også det organiske etter som den ikke er høyteknologisk eller kunstig. Grønnsakene representerer de organiske produktene som klienten får levert.

Utviklingen av logoen
Jeg testet ut ulike varianter for å digitalisere logoen. Her kan du se noe av eksperimenteringen min, og til slutt den endelige versjonen. Den grønne fargen ble valgt ettersom den representerer naturen og det naturlige/organiske.

Design av leveringsboks og bil

Her kan dere se utviklingen fra skisser til de ferdige produktene.

Brand style guide