Diamond awards

 • by

MOTION DESIGN

Diamond Awards er en årlig prisutdeling hos Noroff fagskole. Her blir studenter hedret med priser baster på deres arbeid. I denne oppgaven skulle vi lage en filmsekvens som presenterte de forskjellige kategoriene i prisutdelingen. Dette var en utfordring siden vi lærte å bruke After Effekts gjennom denne oppgaven. Likevel var det veldig spennende å se hvor fort man kan lære nye ting ved å bruke det direkte i en oppgave.

Oppgaven

Elementer:

 • Sekvensen skulle ende med Diamond Awards logoen
 • Lyd skulle være inkludert
 • Disse kategoriene skulle bli presentert:
  Grafisk Design
  Film Produksjon
  3D Design og Animasjon
  3D spill
  Lyd og Musikk Produksjon
  Teknisk design DAK 2D/3D
  Digital Markedsføring
  Frontend-utvikling
  VFX – Visuelle effekter

Teknisk aspekt:

 • 10 – 30 sekunder
 • Format: HDTV 1080 25
 • Quicktime.mov. eller Mp4 fil
 • Kompresjonstype: H.264 25 Frames per second. Max bitrate: 10.000kbps

Prosessen

Informasjon > Inspirasjon > Skisser > Utvikle > Ferdigstille

Her kan du følge prosessen frem til det ferdige produktet. Jeg har plukket ut noen elementer fra arbeidet mitt fra start til slutt. Det hele begynte med et tankekart ut fra informasjon jeg fant om blant annet kategoriene og Noroff som fagskole.

Det var utfordrende å lage skisser til denne oppgaven. Grunn til dette var at jeg ikke hadde brukt After Effekts før, og visste ikke helt hva jeg var i stand til å utvikle.

Storyboard

Ikke alle kategoriene ble helt slik jeg planla. Noe ble litt for kjedelig, så jeg valgte å gjøre det litt mer spennende. 3D gaming er et godt eksempel på dette. Hadde først tenkt at teksten kom ut av konsollen. Det er to grunner til at jeg endret dette. Som nevnt tidligere ble det litt kjedelig, i tillegg ønsket jeg samme stil på teksten for alle kategoriene. Her kan du se hvordan jeg løste dette.

Her kan du se det ferdige resultatet